Puhastusteenus

Professionaalne Ventilatsioonisüsteemide Puhastus

Ventilatsioonisüsteemide puhastamine on võtmetähtsusega nii õhu kvaliteedi parandamiseks kui ka tuleohutuse tagamiseks. Must ja hooldamata ventilatsioonisüsteem mitte ainult ei vähenda õhuvahetuse tõhusust, vaid kujutab endast ka tõsist tuleohtu, eriti suurköökides ja teistes tööstuslikes keskkondades. Pakume professionaalset ventilatsioonisüsteemide puhastusteenust, mis vastab kehtivatele Sundventilatsiooni puhastuse standarditele. Kasutame spetsiaalseid seadmeid ja tõhusaid meetodeid, et eemaldada torudesse kogunenud tolm, rasv ja muu mustus, mis võivad põhjustada ventilatsioonisüsteemi ülekoormust või tulekahju.

Miks Ventilatsioonisüsteemi Puhastamine On Oluline?
  • Õhu kvaliteedi parandamine: Regulaarne ventilatsiooni puhastamine vähendab tolmu, hallituse ja kahjulike osakeste hulka, mis aitab kaasa tervislikuma sisekliima loomisele.
  • Energiatõhusus: Puhas ventilatsioonisüsteem töötab efektiivsemalt, vähendades energiakulu ja seadmete kulumist, mis pikendab nende kasutusiga.
  • Tuleohutus suurköökides ja tööstuslikes keskkondades: Rasva ja mustuse kogunemine ventilatsioonisüsteemi võib suurendada tulekahju riski. Regulaarne hooldus vähendab seda ohtu oluliselt, aidates hoida köögid ja muud keskkonnad ohutuna.
Meie Teenused Hõlmavad:
  • Õhukanalite ja ventilaatorite põhjalik puhastus
  • Filtrite vahetus ja hooldus
  • Rasva ja mustuse eemaldamine, eriti suurköökides ja teistes kõrge riskiga kohtades
  • Ventilatsioonisüsteemide töövõime ja efektiivsuse hindamine
  • Vastavus Päästeameti ja Sundventilatsiooni puhastuse standarditele

Lisaks soovitame tutvuda Päästeameti poolt välja antud juhendiga ventilatsioonisüsteemide hooldamise ja puhastamise kohta, mille leiate siit.

Tagage endale ja oma töötajatele tervislik ja ohutu keskkond! Võta meiega ühendust, et planeerida oma ventilatsioonisüsteemi puhastust – investeerige paremasse õhukvaliteeti ja tuleohutusse juba täna!

Lepingulistele klientidele pakume hoolduslepingut, peame isa meeles järgmist puhastuskorda ja väljastame iga kord korrektse akti esitamiseks Päästeametile!